Deel deze pagina

Noot van het moment

Wil jij er ook nog wat leuks van maken?


Lang gewacht, lang gezwegen, even getwijfeld en nu beschreven.


Wat dan? Vraag jij je vast af! Nou deze keer werd het de vraag het wel of niet blijven hangen op een platform waar nijd en jalouzie de boventoon voeren en daarbij het stukje mens vinden waar ik liever niet mee geconfronteerd word.


En toen kwam bij mij de vraag "  vind jij Twitter nog wel leuk? " Het antwoord is inmiddels wel duidelijk denk ik.

Waarom zou ik deel van een club willen uitmaken, waar je nooit zeker bent wat de leden nu weer voor denkbeelden over de schutting durven te gooien.

Waar negatief procentueel wint van positief en meer nepaccounts verblijven dan je ooit pukkels in je gezicht hebt gehad. 

Verbaas mij er wel eens over en niet zelden met een glimlach, wat voor bizarre gedachten en theorie├źn er geuit worden.


Zou het knopje " Mens denk toch eens na, voordat je iets zegt " bij velen in storing staan? Je kunt natuurlijk alles en iedereen daar de schuld van geven maar normaal is het volgens mij niet.

Dussss met de stelling 'verbeter de wereld, begin bij jezelf' van stal halende, zet ik om te beginnen dat twitterende vogeltje aan de kant.

En nee het word nu ook geen Mastodon of ander vergelijkbaar medium want je kunt wel  op je vingers natellen dat daar ook de ziekte van droeftoeter en nulcelligheid gaat binnensluipen en ja er zijn ook nog die andere bekende sites van Metadata waarvan het nut en waarde nog eens onder de loep moet worden genomen.


Wie mij lief heeft volgt mij toch wel en persoonlijk en ik bewandel liever het pad van mooie mensen, zoals een Han Pekel, Robert Long, Rob de Nijs, Paul van Vliet en die vele anderen, die je echt wat serieus wisten te vertellen, met hun diamanten teksten.

Zoek of beluister de linken onderaan, hopelijk brengen deze de traan en de lach dan vraag ik jou over een tijdje misschien wel, Was jij ook nog van plan om er wat leuks van maken?


Gedicht van het moment

De lente loopt ten einde, de zomer komt eraan, hoopvol blijft mijn hoop op wat meer respect in een stukje wijsheid.

De menselijke klaagmuur kleurt dan hopelijk ook wat zomers en vult misschien de glimlach.

Droom het of niet maar blijf geloven in jezelf dan vergaan de zoutzure dromen vanzelf naar het land van Vergeetjouniet.


Veel leesplezier

Quote van het moment

Is een wereld zo klein als je armen reiken? of word de wereld groter als jij je armen spreid

Link moment